Hjem / Nyheder / Bliv inspireret til en sund madpakke med Yumbox

Bliv inspireret til en sund madpakke med Yumbox

Annonce

Det kan ofte være svært, at finde på hvad der skal i juniors madpakke. Vi ønsker alle at vores børn får en sund og varieret kost, særligt når de har en lang dag i skole eller institution. Men det kan være svært at lave en madpakke der ser indbydende ud, når det hele bliver rodet sammen i en madkasse. Når maden bliver rodet sammen, kan det være næsten umuligt at skabe en varieret madpakke, som barnet har lyst til at spise. Samtidig er det bare rigtig svært at finde inspiration, til en sund og varieret madpakke i en travl hverdag.

Men det er der råd for! Med Yumbox kommer i udenom alle disse problemer, fordi Yumbox er en madkasse, der er skabt til at lave en varieret madpakke til både børn og voksne. Yumbox madkasserne kommer i flere forskellige varianter, og der er derfor en størrelse der passer til alle, både store som små. Yumbox madkasserne kommer i mange forskellige varianter og i de fineste ensfarvede designs, så dine børn aldrig rigtig vokser fra deres Yumbox, fordi den ikke er fyldt med motiver. På www.littlehappy.dk/yumbox finder du et bredt udvalg af de populære madkasser, med store besparelser, så du kan give dit barn en sund og varieret frokost.

Derfor er Yumbox den bedste madkasse

Der er rigtig mange grunde til, at du skal vælge en Yumbox madkasse til dit barn. Yumbox madkasserne har en rigtig smart ruminddelt indsats, som gør at du kan inddele de forskellige madvarer. Samtidig har en Yumbox madkasse et låg med små silikonefuger, som gør at låget slutter helt tæt til de små inddelinger der er i indsatsen. Med en Yumbox madkasse kan du altså både give våde og tørre madvarer med i samme madkasse, uden du skal være bange for at det bliver blandet sammen, så maden ikke længere er lækker for dit barn. Den smarte ruminddelte madkasse giver dig mulighed for at lave en sund og varieret madpakke til dit barn, som ser indbydende ud hele dagen.

  • Den kemifri madkasse – En Yumbox madkasse er 100% kemifri, så du trygt kan lade dit barn spise den mad, der har været i madkassen. Madkasserne er fremstillet i ABS plast, og så er de frie for både BPA og ftalater. Yumbox har et låg der er skabt i tritan plast med små silikonefuger. Børn og skadelig kemi er sjældent en god blanding, og det anbefales derfor også, at du vælger en madkasse der er fri for farlig kemi, når du skal købe en madkasse til dit barn. Det er også vigtigt at huske på, at madkassen skal være egnet til brug af fødevarer, så er du sikker på at dit barn ikke tager skade af madkassen.
  • Fyldt med inspiration – I bunden af Yumbox finder du den smarte indsats, som er fyldt med inspiration til en sund og varieret madpakke til dit barn. Indsatsen har små tegninger af mad forslag, og forskellige måder hvorpå man kan bruge ruminddelingen i Yumbox. Indsatsen med de mange tegninger til inspiration kan være med til at lære børnene om, hvordan de sammensætter en sund og varieret kost, samtidig med en god og nærende kost.
  • Nem for små hænder at betjene – Yumbox madkasserne er rigtig nemme for de små børn at betjene, og derfor er de rigtig gode at bruge til både børn i institution og børn i skole. En Yumbox madkasse lukkes med en lille klemme, som er nem for børnene at få op. Når madkassen er åbnet har barnet et nemt overblik over hele madpakken og så kan barnet spise sin lækre madkasse.

Spar penge på din Yumbox madkasse

Som medlem hos Little Happy, er en af de mange fordele, at du sparer 22% på alle Yumbox madkasser. På den måde er der råd til lidt mere, fordi du sparer penge på de gode kvalitetsprodukter. Som medlem hos Little Happy får du så mange fordele, der gør hverdagen nemmere for travle børnefamilier. Du kan nemlig købe alt hvad du har brug for til dit barn, samlet på ét og samme sted. Når du køber dine ting online, kan du shoppe lige når du har tid og lyst. Som medlem hos Little Happy får du hurtigere levering, og dermed skal du ikke vente længe på at få dine ny indkøbte produkter hjem til dig.

Læse også:

Den gode fest; med festsang og underholdning

Når man skal holde en stor fest såsom en komfirmation, et bryllup eller en rund …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *