Hjem / Nyheder / God underholdning for børnene derhjemme

God underholdning for børnene derhjemme

Når børnene har weekend eller ferie, må der gerne ske noget. Børn vil helst gerne undgå at kede sig, hvilket også er gældende for dig, da børn har det med at finde på ulykker, når de keder sig. For at undgå for mange ulykker i hjemmet, har vi her fundet på 4 aktiviteter, der fungerer som god underholdning for børnene derhjemme.

Få en airtrack i haven

Hvis du gerne vil gøre dine børn glade og samtidig være sikker på, at de er godt underholdt i weekender og under ferie, bør du købe en airtrack til haven. En airtrack er god til både små og store børn, da der både kan hoppes, løbes og laves tricks på den.

Selvom du måske er vant til at se sådan en i gymnastiksale og haller, kan man også få dem til privat brug hjemme i haven. Udover underholdning er det også en god måde at få børnene udenfor på, hvilket normalt kan være lidt af en udfordring.

Lav en motorikbane udenfor

Hvis du alligevel har eller planlægger at købe en airtrack, kan du lige så godt begynde at tænke i motorikbane. Det er nemlig rigtig god underholdning for børnene derhjemme, som du sagtens kan bruge airtracken til. Lav gerne lidt farlige udfordringer, hvor de skal højt op, holde balancen, gribe fat i noget med mere.

Det er nemt at lave en motorikbane, da du kan gøre det med ting, du allerede har derhjemme. Paller, dæk, brædder, spande, træer og sten er fantastiske at bruge til en motorikbane. Børnene vil helt sikkert elske dig for ideen, og du vil få ro til egne kreative sysler eller praktiske gøremål.

Lave perleplader

Perleplader er ikke kun forbeholdt piger. Drenge kan også sagtens lave flotte og seje perleplader. Det er en meget populær aktivitet for børn at lave derhjemme. Ved at købe nogle fine perler, perleplader og printe vejledninger ud, kan børnene sagtens få en hel eftermiddag til at gå med at lave prinsesser, superhelte og dyr med perler.

Der findes et væld af vejledninger på nettet, som du snildt kan finde og printe ud til børnene. Så kan de selv vælge og vrage imellem, hvad de godt kunne tænke sig at lave af figurer.

Puslespil på 1.000 brikker

Er der noget, børn godt kan lide at lave, så er det at lægge puslespil. Puslespil med Disney-figurer, dyr og lignende plejer at være et ret stort hit. For at gøre det til en ekstra stor udfordring, kan du med fordel vælge at købe et med 1.000 brikker. Så er der til flere dages underholdning, som de kan gå til og fra, som de selv lyster. Prøv måske at gøre det til en konkurrence, så de går endnu mere op i det!

Læse også:

Den gode fest; med festsang og underholdning

Når man skal holde en stor fest såsom en komfirmation, et bryllup eller en rund …