Hjem / Nyheder / Perleplade ideer til børn

Perleplade ideer til børn

De er sundt at udvikle kreativiteten, og når det kommer til børn, er især farver og mønstre helt oplagte at arbejde med. Det kan lede til timevis af sjov og desuden til flotte resultater, der kan bruges til at pynte rundt omkring i hjemmet. Der er nok at gå i gang med, og hvis I ikke ved, hvor I skal starte, er perleplader altid et stort hit. Her er der masser af flotte motiver, der kan laves, og hvis I mangler lidt inspiration, kan I bare læse videre.

Sjove og flotte motiver

Perleplader lægger op til at lave sjove og flotte motiver. Det kunne være din yndlingskarakter fra en serie eller et spil. Det kunne også være dit yndlingsdyr. Der er masser af ting, der kan laves på perleplader, og hvis du ikke ved, hvad du skal starte med, er der masser af gode Perleplade ideer at finde, så du kan komme godt i gang.

Når du laver motiver på perleplader, kan du vælge at følge et billede, eller blot gøre det ud fra din egen fantasi. Der er ingen regler for, hvordan en perleplade skal se ud, og du kan derfor bare slå dig løs og lave lige præcis det motiv, du gerne vil lave.

Flotte farver og mønstre

Der er absolut ingen, der siger, at en perleplade skal have et motiv. Faktisk kan de ofte blive rigtig flotte og spændende at kigge på, hvis de er flotte mønstre i flotte farver. Her er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser. Prøv dig frem med forskellige farver og sæt perlerne i cirkler, stjerner, linjer eller noget helt andet. Det kommer til at skabe nogle flotte, spændende og helt særlige resultater, der bliver sjove at kigge på.

Et mønster på en perleplade behøver ikke at være symmetrisk. Prøv bare at sætte perler, der hvor du vil og skab et flot og abstrakt resultat med fantasien i førersædet.

En flot gave

Perleplader er flotte at bruge som pynt, og de er derfor også et godt valg til gaver. Det kunne være til søskende, forældre, bedsteforældre eller venner. Lav en personlig perleplade i flotte farver og pak den ind som en gave. Hvis du ved, hvem du vil give gaven til, kan du for eksempel vælge at lave en perleplade med et motiv, som du ved, at modtageren vil blive rigtig glad for. Det er en gave, de helt sikkert vil sætte pris på i lang tid.

Læse også:

Den gode fest; med festsang og underholdning

Når man skal holde en stor fest såsom en komfirmation, et bryllup eller en rund …