Hjem / Fødselsdagssange

Fødselsdagssange

En fødselsdag skal fejres med fødselsdag boller og naturligvis fødselsdagssange. For som traditionen foreskriver så skal der være fest, så skal der synges. En fødselsdag er ikke bare en fest for fødselaren. Er du gæst skal du lave et fødselsdag kort og ikke mindst købe og pakke gave ind. Det er det sjoveste at man har god tid til at finde fødselsdagsgaven, huske kvittering og ikke mindst sørge for at ikke andre har samme gave. Som arrangør er der masser af opgaver. De fleste starter flere uger før. Især hvis det er en børnefødselsdag som en 1 års fødselsdag. Så skal der laves fødselsdag invitationer og laves gæsteliste. Her er et godt fif at finde gode clip art fødselsdag i word. Der skal også købes ind og finde gode opskrifter på lagkage. Som fødselar skal man glæde sig som var man kronprins Frederiks fødselsdag.

De mange muligheder for fødselsdagssange

Når kagen er båret ind og gaverne pakket op skal der synge fødselsdagssange. Der er både sjove fødselsdagssange og festsange fødselsdag. Det er lidt afhængig af alder – og måske køn. De fleste elsker en sjov sang til fødselsdag for vi kan lide at grine sammen. En ting er helt sikkert. Her på siden kommer til at finde sang til fødselsdag og så er det ligegyldigt om det er til en 90 års fødselsdag eller en stort anlagt 50 års fødselsdag. Her finder du en masse gratis fødselsdagssange, som du kan bruge til enhver lejlighed. Så står du og mangler en sjov sang til fødselsdag, så kan du sagtens kigge her på siden, hvor vi har en bred vifte af muligheder til netop jeres fødselsdagsfest.

Mangler du sange til fødselsdag

Mangler du en enkelt sang til fødselsdag eller synes du, vi mangler nogle af de sange du selv har sunget. Så skal du endelig skrive til os med din sang ,fødselsdag skal nemlig fejres på bedste vis. Så hvis vi på nogen måde kan hjælpe til at det hele bliver sunget op, så er siden god som opslagsværk. Nogle gange har man kun et par linjer eller strofer af en tekst til en fødselsdag. Måske har du endda din helt egen, du gerne vil dele med os? Så send det ind til os – og bliv krediteret for sangen. Vi elsker alt hvad der hedder fest og stemning.