Hjem / Fødselsdagssange / Happy birthday to you

Happy birthday to you

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday Dear Claus (brug navnet på fødselaren)
Happy Birthday to You.

How old are you now?
How old are you now?
How old are you now?
How old are you now?

 

Dette kan synges mange gange. I de gode gamle dage, da der kun fandtes to fødselsdags sange kunne man vælge mellem “i dag er det navns fødselsdag” og den engelske som du har ovenfor. Det er heldigvis nemt at hente fødselsdagssang tekst i dag. For uanset om det er Fødselsdagssang for voksne eller bamses fødselsdagssang, så ligger de klar. Du kan også finde fødselsdagssang akkorder rundt omkring på nettet. Men de fleste ønsker en sjov fødselsdagssang og så kan man for eksempel tage Benny Andersens fødselsdagssang.

Hvad skal dit barn have

Der er mange diskussioner om gaver til fødselsdage. I skolen slås de om hvordan og hvor mange der skal med. Og hjemme om hvor mange penge der skal bruges på fødselsdagen. De fleste kan dog heldigvos ikke bruge penge nok. Sange er dog gratis og det eneste det kræver er at du synger med. Måske har du en ny fødselsdagssang du vil dele og så kan du sende den herind. Så vil vi publicere den – i dit navn naturligvis.

Læse også:

Bamsens fødselsdag

Musik af Thorbjørn Egner Tekst af  Thorbjørn Egner Den rare gamle bamsebjørn Den rare gamle …