Hjem / Børnesange / Overdækket terrasse til sangleg og hygge

Overdækket terrasse til sangleg og hygge

Ved du hvad, der er det perfekte sted til sangleg og hygge – både på en lun sommeraften og en regnvejrsdag? Vi mener, at svaret er en overdækket terrasse. Læs med her og bliv klogere på valg af materialer, pris og indretning

Vil du gerne synge sange med dine børn, så naboerne også kan få glæde af det? Mens vinden i træerne eller regnen på taget synger med? Det er skønt og kreativt med udendørs sanglege og hygge. Og med en overdækket terrasse kan du gøre det i al slags vejr. 

Den bedste setting til sangleg  

Det er er inspirerende at være udendørs, og de naturlige omgivelser kan få os til at synge med mere kraft og større indlevelse. Det er smadderhyggeligt både at kunne invitere små og store gæster til aftensang på en overdækket terrasse, og du kan selv indrette og udsmykke den, så det bliver en eventyrlig oplevelse for alle. 

Sang og glæde i al slags vejr  

På de lune sommeraftener er det dejligt at synge salmer ude, og det kan være en saliggørende oplevelse. De voksne kan få et glas vin, og børnene kan få kold saft til at smøre stemmebåndet, og så er det ellers bare at give nattergalen baghjul. 

Kold saftevand eller varm kakao? 

Også i regnvejr er den overdækkede terrasse et hit, og her kan den rytmiske trommen på terrassens tag blive til en del af musikken. Er det køligt og blæsende, kan man tage tæpper og varm kakao med ud på den overdækkede terrasse – det gør næsten bare oplevelsen bedre. 

Pris for overdækket terrasse 

En overdækket terrasse behøver ikke at være dyr, og det kommer helt an på, hvor meget du vil gøre ud af det, og hvilke materialer du vil have. Fx er solsejl, markiser og pavilloner billige løsninger på en overdækket terrasse, og dem kan du få til omkring 100 kroner per kvadratmeter.  

Billige løsninger på overdækkede terrasser 

Du kan passende vælge de farver og mønstre, der inspirerer dig til at bryde ud i sang, og måske dekorere med planter, lyskæder, kulørte lamper, puder, tæpper og hyggelige havemøbler. Så bliver det en sand fornøjelse at synge på terrassen. 

Permanent overdækning 

En permanent overdækning er lidt dyrere, men til gengæld også en mere holdbar og eksklusivt udseende løsning. Du kan få en permanent overdækning fra omkring de 10.000 kroner, alt afhængigt af størrelsen, design og materialer – og hvis du vil, kan du faktisk bygge den selv! 

Læse også:

All God’s critters

All God’s critters

Der er masser af tekst og de dejlige gentagelser som børn de nyder. Det er …