Hjem / Bloggen om børnesange

Bloggen om børnesange

Hvis du har lyst til at komme med dine historier eller egne sange, så er du meget velkommen. Har du lyst til at komme med et blogindlæg om børnesang? Eller måske en god børnehistorie? så ser vi meget på det!

I en tid med digital udvikling af alt om tekster er det spændende, at komme med nyt. Vi synes kvaliteten på børnehistorier rundt om er alt for dårlig. Derfor har vi taget et meget bevidst valg. Vi udgiver vores egne tekster til børnehistorier. For eksempel kan du for de små børn læse godnathistorier, hvor du kan putte dit eget barns navn ind. Eller for de større børn kan du læse vores cliffhangers. Her er der nye afsnit, hvor historien bare fortsætter og slutter på det mest spændende tidspunkt. Så er der lyst til at høre godnathistorie på en helt anden måde.

En rigtig gyser for børn

Vi arbejder også på en gyser, men pas på med at læse den for de mindste for den er rigtigt uhyggelig, så den er for børn over 12 år eller raske drenge og piger over ti. En god gyser for børn som vil opleve et helt andet univers end det vi kender, og samtidig får en masse at vide om dansk historie og vigtige personer. Det er en rejse fra 2. verdenskrig frem til i dag og hedder Mads og masken. Han får til hukommelsestab og den eneste måde at finde sig selv og sin familie er en rejse til vigtige begivenheder i dansk historie og ikke mindst andre lande.

Udgiv din egen bog

Du kan også vælge at du vil udgive hos os. Det er dog en større proces, hvor vi tilbyder at læse korrektur, komme med forslag til udvikling af historien, kontakter en dygtig grafiker og giver tilbud på udgivelse af en bog.

Hvis du gerne vil komme i kontakt med andre med samme drømme om at blive forfatter, så har vi netværket og mulighederne er store, men også dyre. En god start er at se om det bliver populært på bloggen.

 

At rejse er at leve.

At rejse er at leve.

Dette er et af de mest berømte citater igennem tiden, og det findes i H.C. Andersens “Mit livs eventyr, som er skrevet i 1855. H.C Andersen er en af de mest rejsende end mange andre kulturpersoner fra hans …

Læs mere
Du som har tændt millioner af stjerner

Gratis historier

Vil du finde gratis historier på nettet, så kan du finde dem her. Der er masser at tage af og der bliver flere og flere. Min drøm er at samle en masse gratis historier med god kvalitet her …

Læs mere