Hjem / Indsend sang

Indsend sang

Elsker du også børnesange? Kan du lide at digte til kendte melodier eller synes du bare at vi mangler noget her på siden. Så send din sang ind. Vi dedikerer både plads og kredit til dig.

Børnesange tekst

Hvis du har en lille poet gemt i dig og bare tænker bare det var mig med børnesange tekst. Så er vores side lige noget for netop dig. For vi vil have det hele med. Danske børnesange for alle. Hvis vi kunne tage cd børnesange med ville vi, men vi lever i streamingens tid og ikke mindst skal vi passe på ophavsret. Men du kan gå på youtube børnesange hvor der også er børnesange tekster. Hvis du har en fed og velklingende børnesang tekst, så skal du som skrevet ovenfor bare sende den til os.

Børnesange akkorder

Hvis det er din helt egen sang eller bare en melodi som fra engeland til Skotland, så husk at med sende dine børnesange akkorder. For med de hjemmelavede er det ikke lige så nemt at få melodien til at stemme. Msåke har du lavet børnesange agter og så skal de med. Så kan du eventuelt sende os en video eller link på you tube og ikke mindst sikre at du giver os rettighederne til at vise sangen. Husk at der er tale om rettighederne til at vise tekst og melodi – IKKE rettighederne til din sang. Det er nemlig din egen. Men sender du den ind. Så skal du være opmærksom på at vi tillader retten til at bruge tekst og melodi i andre sammenhænge.

[contact-form-7 id=”4″ title=”Kontakt formular 1″]