Hjem / Nyheder / At rejse er at leve.

At rejse er at leve.

Dette er et af de mest berømte citater igennem tiden, og det findes i H.C. Andersens “Mit livs eventyr, som er skrevet i 1855. H.C Andersen er en af de mest rejsende end mange andre kulturpersoner fra hans tid. Han startede med at rejse da han var omkring 25 år, og sluttede da han var 68 år gammel. På den tid nåede H.C Andersen at opleve store dele af verden, og han endte sine dage, med en masse gode oplevelser og minder som man ikke kan opnå på andre måder end at komme ud i verden og se den med sine egne øjne.

Julen nærmer sig med hastige skridt.

Vi kommer ikke uden om det, julen. Den er igen på vej, og selvom vi måske ikke helt er kommet os over sommerferien, og de mange is der blev spist på kort tid, så skal vi til og i gang med at have alle julegaverne i hus.

Måske skal din lille guldklump have H.C Andersens samlede værker under træet i år? Uanset hvad din lille øjesten ønsker sig, kan det være svært at finde økonomien til at opfylde alles ønske, især hvis man har mere end et enkelt barn, eller er en stor sammenbragt familie, er det ikke let og gøre alle tilfredse. Hos koldekontanter.dk er der lavet en samlet oversigt over alle de lån som findes på markedet, det gør det let og overskueligt at se hvad der tilbydes, og finde lige netop det lån til de mange julegaver der skal lande under træet i år, som passer dig, og du kan nemt og ligetil ansøge direkte.

Ingen stress og jag

Har du måske et ønske om, at julen ikke skal tilbringes i kulde og sne, men hellere vil prøve at nyde sydens sol, og bare komme væk hjemmefra, så kan det være du skal se hvilke mange gode muligheder der er for at spare lidt ekstra. Mrfinans.dk har samlet rigtig mange gode sparerråd, og der er sikkert også nogle gode, som du ikke har tænkt over. Har du måske bare brug for hjælp til at forstå de mange ord der bliver brugt inden for økonomi og lån, så har de også en ordbog, hvor du kan skabe dig et overblik over hvad alle de mange begreber egentlig betyder. Du finder også en oversigt over forskellige låntyper og låneudbydere. Når du har fået godkendt dit lån, er det bare at finde den samling børnesange som du og familien skal synge hele vejen ned til sydens sol.

Læse også:

God underholdning for børnene derhjemme

Når børnene har weekend eller ferie, må der gerne ske noget. Børn vil helst gerne …