Hjem / Nyheder / Gratis historier

Gratis historier

Vil du finde gratis historier på nettet, så kan du finde dem her. Der er masser at tage af og der bliver flere og flere. Min drøm er at samle en masse gratis historier med god kvalitet her på siden. Og har du en forfatter spire, som du gerne vil dyrke, så har vi gødning, vand og masser af plads til dig. For her kan du bare sende os din tekst. Det er ligegyldig om du er ung eller gammel, laver digte og poesi eller en fed gyser for børn. Så længe du har noget på hjerte og det er velskrevet.

Hjælp til selvhjælp

Ellers giver vi sparring og ideer til hvordan du kan komme videre med din tekst. Mangler du en kritisk makker, en inspirerende sparringspartner eller en med know-how om skriveproces og udgivelser. Så an du bare skrive til os. Vi står klar med 1. hjælp til alle som har noget på hjerte. Det er nemlig vigtigt ikke, at brænde inde med sine gode ideer.

Den god ide kan være springbræt for noget større. Nogle bliver grebet af en ide og den udvikler sig. Så bliver en bogide til en youtube video eller en lille film. Et digt bliver til en roman. For ting skal have tid til at vokse. Kim Larsen kaldte det at bage.

En god bog om bagning

Med sangen “Jutlandia” gik der to års bageri, mens handlingen satte sig på plads i hans hoved. Omkvædet var der nemlig styr. Den sad i skabet på et sekund. Men resten af versene, der gik der lang tid. Sådan er det tit med de bedste ideer. De kræver tro, håb og kærlighed, kombineret med en god portion optimisme og ikke mindst handling. En tekst kommer “et ord af gangen”, som Gysets mester Stephen King en gang skrev.

Læse også:

God underholdning for børnene derhjemme

Når børnene har weekend eller ferie, må der gerne ske noget. Børn vil helst gerne …