Hjem / Børnesange / Åh Karl Åge

Åh Karl Åge

Åh Karl Åge er lavet over landeplagen fra 1970erne Åh Susanne. Den handler stadig om kærlighed og Alabama. Om cowboys og cowgirls og rejsen til Louisiana. Her er teksten af Maria Montell, som jo er kendt for sine sange i 1990erne og ikke mindst Kronprins Frederik, som er svaret hvis du spørger google om Maria Montell mand. Her er dog bare Karl Åges sang – og ikke den lille frække Frederik.

Her er teksten til den lille børnesang, Åh, Karl-Åge.

Tekst: Maria Montell efter Sigfred Pedersen
Melodi: S. C. Foster

Åh, KarlÅge
Jeg kom fra Alabama,
og jeg red den lange vej
for at finde mig en cowboy,
og nu har jeg fundet dig.
Jeg drog bort fra Alabama
med min banjo på mit skød,
jeg sku’ helt til Louisiana,
for der bor en fyr så sød.

//: Åh, Karl Åge – vil du gifte dig med mig,
for så køber jeg en spegesild og deler den med dig ://

 

Læse også:

All God’s critters

All God’s critters

Der er masser af tekst og de dejlige gentagelser som børn de nyder. Det er …